Maria Castellana i Vicky Mateu

Juntes van crear i coordinar Blau Cel (2013-2015), un espai familiar inspirat en les escoles de bosc i l’educació viva.

Des del 2014, co-dirigeixen Mirades, un curs d'educació lliure i acompanyament emocional de l’infant 0-7 anys.  Han creat Pas d'Infant amb la voluntat de compartir i difondre la seva mirada vers l’infant i l’acompanyament de l’adult.

Actualment  treballen com a coordinadores pedagògiques i acompanyants de la Mimosa, espai d’educació viva al bosc, al Montseny. La Vicky Mateu a l’espai familiar de 0 a 3 anys i la Maria Castellana a l’espai d’infantil de 3 a 6 anys.

Vicky Mateu Simeon

 

Maria Castellana

Intèrpret, doula i acompanyant familiar (formació i experiència en criança d'aferrament i criant des del seitai), especialitzada en educació lliure-activa i acompanyament emocional de l'infant 0-7 anys, a més formada en tècniques de moviment, tècniques manuals i dietista naturista. Des del 2008 treballa en espais d'educació lliure, primer com a col·laboradora en espais educatius a Anglaterra i desprès a Catalunya, La petita Miranda.

  Antropòloga i mestra d’educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i acompanyament emocional de l’infant 0-7 anys. Des del 2006 treballa en l’àmbit de l’educació lliure, primer a Genunió i després va ser cocreadora i coordinadora de l’Arbreda (actual Arbreda Creixent).

Col·laboradores:

Giullieta Saurin

Mestra de belles arts, mare, il·lustradora, acompanyant infantil en el projecte de educació lliure Genunió (des de el 2007 fins al 2011). Acompanyant de processos i assessorament en grups i escoles vives. Actualment acompanya grups de criança compartida 0-3 anys.